Що воно за чудасія?
Хто добром безмежним сіє?
Залатав діру в дорозі.
Чхнув, а він вже на порозі.
Погляд відданий на віки,
А в руках по знижці ліки.
Нова скринька листоноші.
Треба, без питань є гроші.
Зголоднів, не суперечка,
У кишені масло, гречка.
Хто це ви скажіть правдиво?
Що воно за дивне диво?
А то фея-кандидат!
Бореться за свій мандат!