Навіщо тобі ці інтриги?
Навіщо тобі ці як грім вбивчі слова?
Я прагнув витягнути тебе з-під криги
І зігріти собою, бо думав ти-моя
А ти усім себе даруєш
Інтригами годуєш народ
А мені хотілось тебе зігріти і підійняти до самих небес
Навіть бажав тебе не впустити , до грішної тієї землі
Мені було байдуже на себе
Я для тебе хотів
Я тобою жив
Я з-під криги тебе
Я тебе над землею
Ти мені словами під ребро
Ти мені словами обрізала крила
Не розуміла і не хотіла
А тепер
Відпускаю - живи
Мерзни з минулим своїм
Я підлікую душу
Знайду святого меду
Ти лиш не сумуй як завжди
Ти живи, бо кричала, що вмієш і зможеш
Я знав,що брешеш
Я знаю-помреш.