Жартівливий вірш про людську лінь,перший з циклу «Жартики».
Кожному з нас ,
Хотілось на море,
Але в кожного з нас
Є одне горе:
У кого навчання,
У кого робота,
У кого городи,
Та й інші турботи.
У когось буває
Грошей замало,
Той почиває
Біля мангалу.
У себе в городі,
Або й на роботі,
Але в кожного з нас
Є проблеми й турботи.
От якби можна
Було б злетіти,
Зірватися з місця
Та й полетіти
У теплії краї,
Як пташки пернаті,
Але ми як діти,
Вибираєм в кімнаті
Сидіти й страждати
Та й чуда чекати
Що хтось нас колись забере ....
У теплії краї,
Де пт́ашині зграї
Собі спочивають
Від тягіт людських .
А ми все ще мрієм
І все ще страждаєм
Сидим і чекаєм
На п’ятих точках своїх =)