Ми так любимо роботу
Ходимо ми кожен день
Проявляємо турботу
А робота наче пень
Ми їй так і ми їй сяк,
А вона до нас ніяк
Ми їй кажемо : «Дай гроші»
А вона собі мовчить,
Але ж люди ми хороші
Все ж чекаємо ту мить.
І коли приходить день,
Розгортається той пень,
Звідтіля зелене світло,
Й ми чекаєм наче діти,
Смс «на ваш рахунок
Прийшли кошти»
Подарунок...
І куди ж тепер подіти,
Ми радієм наче діти,
Й починаємо ходити
Ми в проклятий магазин.
Це нам треба,це і це,
І здешевшало яйце...
Я візьму їх два десятки
Ну на всяк,тут якісь цятки….
Ще й ковбаски захотілось,
Потім фруктів,щось і ще,
Ось і гроші закінчились,
Цілий місячний бюджет....
І тепер ми знову мрієм
Про оплату всіх трудів,
Ми все маримо надієй,
Тих дістатись берегів,
Там де грошей
Скік схотів,
Щоб їх можна було брати,
З нескінчених берегів,
Та знов чекаємо зарплати…..