Я – студент,в кармані маю
Я від сили гривень триста
На тракториста я навчаюсь,
А хотілось на юриста.
Я хотів би знати право,
І вивчати різні штуки
Я хотів би сам поринуть
В темнії кути науки
Замість цього я сідаю
За рулем нового «Форда»,
Трактора так називаю
Дуже довга в нього «морда».
Хочу їсти я до хліба
Шмати чорної ікри,
Та маю тільки триста гривень
Бо в голові моїй вітри…..
В голові моїй гуляє
Буйна молодість моя
Та за трактора сідаю
300 гривень заробляю
Їх як завжди «пробухаю»
Бо звичайний студент я.