Я веселий робітник,
З іменем Василь
Я тягаю тяжкі грузи,
На стільки вистачає сил.
Я завжди веселий,
Я завжди співаю,
Ще й трохи я «тупенький»,
Бо «вищого» не маю.
Я закінчив цілих,
Здається,9 класів,
Після цього сів я
На шию своїй мамці.
Але стало мені,
Здається,років двадцять
Скинула мене із шиї
Моя сильна мамця.
І сказала вона м́ені
«Йди працюй,ледащу»
Із тих пір тягаю цегли
Ще й співаю наче.
Загалом я робітник,
З іменем Василь
Я тягаю тяжкі грузи
Та вже менше сил….