Маленьким кошеням кицю придбав.
Молочком ретельно її рано напуваю,
То ж киця моя швидко підростає,
І вірші писати мені вона допомагає.
Сидить біля мене тепер на столі
Своєю лапкою за ручку мою чіпляє,
Та й аркуші паперу на підлогу скидає.
Свою котячу цензуру вона мабуть має.
А рано, раненько моя киця встає
І в ліжко до мене завжди залізає.
До лиця мого ніжно тулиться вона
І котячу муркотиву пісню співає.
То будильника не потрібно мені,
Мушу зранку я завжди вставати.
Бо як поніжитись в ліжку захочу,
Буде за ноги мене вона зачіпати.