Усе іде, усе минає
Часи давно уже не ті...
Комусь води не вистачає,
А в когось гори золоті...
Усе іде, усе проходить
Час не повернеться назад...
У когось сонце не заходить
У інших вічний зорепад...
Усе іде, й усе зникає
Час дуже швидко пролетить
Комусь життя не вистачає
У когось вічність наче мить...