Влізай у шкіру чужого,
Рви усі канони доброти.
Вбивай, обманюй, карай,
Кривавому осуду піддавай
- адже ти Людина!
Віддайся у віру,
Купи кота.
Нагодуй, що всередині інформаційного черв'яка
- адже ти Людина!
Кохай свого друга,
Влізай в кредит.
Візьми пачку коксу
І приправ ним пиріг
- адже ти Людина!
Заганяй себе в яму,
Продай все що маєш.
А посмішку з виручкою
Віддай мамі
- адже ти Людина!..
І хоч маєш можливості сотні помилок,
Ти постійно морально себе караєш.
Ти найвища в світі ланка суспільства,
Ти невільник й тобі гарантована вічність
- адже пам'ятай, Ти - Людина!