Про що мовчиш, старий розлогий клене,
Ось тут, на перехресті двох доріг?
Чом листя твоє, сонцем обпалене,
Приречено летить мені до ніг?
Що бачив ти за стільки довгих років?
Як вартовий для світу і для нас.
Перелічив мільйони людських кроків,
У вітах заховавши нишком час.
Тут дітлахи у спритності змагались
На гілля залізаючи хутчіш,
Кохані у нестямі цілувались,
В кору нещадно увіткнули ніж.
Ним серце малювали зі словами:
" Оксана + Василь " разом Любов.
А потім йшли окремими стежками,
Ніколи й не цілуючись, немов.
У поле косарі ходили зранку,
Допоки на траві іще роса.
І сонце в помаранчевім серпанку
Повільно підіймалось в небеса.
Он грядка в бур'яні. Там кожну осінь
Трудився рік у рік один дідусь.
Засмаглий, зосереджений і босий.
Цьогоріч не прийшов сюди, чомусь...
Ти бачив все: й веселощі, й печалі,
І молодість, і старість на землі.
Літа пливуть, а ти пильнуєш далі
Людські надії, мрії та жалі.
Скажи хоч щось, старий розлогий клене...
У вічності ти наче оберіг.
Танцюють вальс листочки біля мене,
і падають приречено до ніг...
22.07.16.
а что сказать...
всё в жизни скоротечно...
живи по строгости...
или живи... беспечно...
раз ты родился...
значишь и умрёшь...
цени что есть...
люби...
тех... с кем живёшь....
Богданочка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00