Мы за баб вашых не атказваем.
Бо здымаем іх на растаяні
Положенье моё страшное:
Прям средь белава дня убіваюць.
А я лішь всево-то кушяю
Сырочок но з грушкою.
Ібо вот – званіт ля мні мама жэ:
Ты чево-т, абармот, эдкій гадкій?
Ті зе взяв да і вбіф фатпаратыкам
Во-во-во тую самочку ш.
М-да! Ты ж но бач, я дэсь бабу шь
Бушёву да гаж звалтыв.
А, хы, той баобабыч
Грамотный – аж розграматны.
Как куда-та названьваець,
Не ведая а ні й імя Брайль.
І требуейць, кабы баба та
Была вдалена с кіназала.
Інача… о! К пракурату прам
Пойдут опойкы жальвахца вш.
Ну, й шо ты на гэтэ всэ скажыш?
Дэ і кака фатаграфка…
На каком нашам сайте где…
Ведь в дурака сайтав з 20.
А бабць ф чёрна хфухфайках?
А ана, вот счытай, 43-яя!
Я зайшов, глянув: ха, а там лес в небесах.
Шо ж робы тыпэр с пасіятамы?
Парасята-та адзінакавы.
А фота-художнік заразка!
На базарах фсіх трахае!