Над морем Балтійським хмаринки-вітрила
До України пливуть,
Вітання з чужини дівчинонька мила
Хмаринки ті білі несуть.
Тут гарно й охайно і люди як люди,
Життя, не таке як у вас!
Не виють у Польщі кацапи* паскуди,
Своє в них вугілля та газ.
Працюють заводи – багато роботи,
Працюй скільки вистачить сил,
Тому, що при владі у них патріоти,
Не тіні з радянських могил**.
Тому, що у них і Закон для людини,
Тут спробуй чуже щось вкради!
Поляки всі вийдуть в найтяжчі години,
Щоб край свій звільнити з біди.
Тут гарно й охайно і люди привітні,
Життя, не таке як у вас!
Обдурені владою люди тут літні
Бомжами не ходять між нас.
* кацап – слово тюркського походження, перекладається як живодер чи м’ясник. Це клеймо московіти отримали ще при івані грозному від казанських татар за різанину при завоюванні Казанського ханства.
**нинішня влада України це в більшості комсомольські та партійні підспівувачі
8.11.16р.