Десь у домі співає рояль
Десь у домі співає рояль,
Гомін клавіш бурхливий звук,
Та відома цим струнам печаль
Мого серця довгих розлук.
Це не струни - це мабуть ріка,
Розіллється потоками нот.
Що сказати не встигла я
Доспіває за мене рояль!
Политим на одному крилі,
Де між нами розчинена біль.
Ми з тобою в одному човні,
В перехресті без мови і слів.
Знає хтось той знайомий мотив,
Що так крає душу мою:
Звуки ллються, я тихо стою
Не навиджу їх і люблю.
Зупиніться, замовкніть прошу,
Я не можу чути цей звук,
Не турбуйте ви мої душі,
Припинить нестриманий рух.
Десь у домі співає рояль,
Гомін клавіш бурхливий звук,
Та відома цим струнам печаль
Мого серця довгих розлук...
Нора2 відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
добрый день! ещё раз благодарю Вас за коментарий! я не поэт, а только учусь и для меня очень ценно каждое замечание читателя. пишите, пожалуйста критику, так я смогу делать работу над ошибками.
Вітаю Вас в клубі.З задоволенням слухала Ваш рояль.
Нора2 відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
добрый день! ещё раз благодарю Вас за коментарий! я не поэт, а только учусь и для меня очень ценно каждое замечание читателя. пишите, пожалуйста критику, так я смогу делать работу над ошибками.