З КРАСОЮ ЗАРУЧУСЯ
За вроду дякую батькам,
За душу Богу поклонюся.
Про розквіт свій подбаю сам,
Плече підставить не боюся.
Щоб не відчути в серці страм,
Візьму в дорогу берегиню.
На зло заклятим ворогам,
Заради неньки я не згину.
Любов прийде як тайний дар,
З чудовим захватом відразу.
Про неї погляд мій подбав,
Коли узрів той дар алмазу.
На щастя блиск осяяв нас,
Уста відкрилися з любов’ю.
Краса без кривди і образ,
Навік зв’язала нас судьбою.
За вроду дякую батькам,
За долю Богу поклонюся.
Про шлюб обох подбаю сам,
Коли з красою заручуся.