І збігло все, пройшли щасливі дні
Хвилини стихли, секунди всі поснули
Змінилось все тепер, ми будемо одні
Поки не прийде він - серце вже спалахнуло
Забіг всього на мить і глянув щиро в очі
Ти зразу зрозумів, що я буду твоя
Приходиш тепер в сни мої солодкі і дівочі
І я в тебе в думках, сама вже не своя
Чекаєм зустрічі безмежно, хоча розлука мінімальна
Та нам обом не вистачає дотиків і теплоти
Твоя присутність необхідна, твоя відсутність - така глобальна
Врятуй мене, прийди, позбав від самоти
17.03.17