На край світу я полину.
Ох, як там прекрасно!Сонце не пече, а гріє,
І бігають різнокольорові миші: червоні, жовті, білі.Потім на кольорових крилах мрій
Я полину в гори.Там буде біле сонце із пурпуровим промінням,
Прозоре небо із пухнастими хмарками,
Квіти тут літатимуть, і джерельце співатиме пісні.Настане мить, коли я стомлюсь,
Приляжу на м'яку травицю і засну міцним сном,
А в цей час мені буде снитись,
Що я лечу над неіснуючим містом,
Я бачу, як люди сміються, їм весело,
Адже усі вони живуть у моїх мріях
І це мене тішить.Коли я прокинусь, то не забуду нічого -
Воно житиме в мені вічно.