Десь там оті гори, десь там оте море,
Десь там оте сонце і та земля.
Колись ми разом були і разом росли,
А тепер між нами, між нами стіна.
Пітьма опустилась і панує там,
Люди покорились тим лихим катам,
Що ті наші землі тихо відривають,
А людей обманом вони підкупають.
Десь там є і люди, що не продалися,
І що рідну землю в серці бережуть.
Мають вони віру і чекають часу,
Коли зможуть знову до нас повернуть.
Десь там оті гори, десь там оте море,
Десь там оте сонце і та земля.
Вірю шо вже скоро прийде та година,
Коли знову разом буде Україна.