мій біль мине?
зяюча рана в мене в животі
і біль в голові сковуючий
психосоматика скажеш ти
от так. легко і просто до німоти
погляд звіра - я не бачила
вирви, вирви серце,
зупини цю біль
тобі не під силу
ти просто промайнув
не знайти причину, не дізнатись її
просто вітер, просто кучері і ти
просто поправив волосся
просто красиво вигнувся і повернувся
просто крок назад
без причини моєї,
вся причина ти, в тобі чи мені...
без зрозуміння, просто розрив в душі
розрив в животі, там щось розірвалось
вирвалось з корінням
ти, а ти був і далі був
і багато тебе було і є згадка
і є щастя і є любов і є ти))) є все
щастя, радість і любов