Пару колото-різаних слів
Я нанесу тобі холодними вустами,
Випотрошу думки та викладу на стіл
А ти тільки поклацала зубами
Забила в мене свій слизький язик,
Звела курок
в висок
як дама.
У цьому є щось еротичне,
Ти артистично так вжилась -
і вижала із мене лють.
Слідами по підлозі досі
драма...
Дарма,ох тільки як дарма лизати вже мої прогнилі губи.
Все так давно було -
у голові там через тебе пустота
та вічно вимучені
думи.
Знов в спогадах скрикнув, в долонях вибиті знов зуби,
знов руку забиваю в груди - пустота.
Я не люблю тебе -
та далі як так буде?