Нудні вірші про любов і самореалізацію.
Такий тип душевної десквамації -
провальні спроби заїждженої сублімації
всебічних розладів ,швидкої саморуйнаціі
що, далі створювати подібні варіації
моєї життєвої дезорганізації ?
На ніч писульок ,
думок ,інтоксикації
надуманої навколо емансипації ,
з присвоєною нормою в системній аберації.
Не цікавий, не підаюсь персоналізації,
все глибше затягнутий в процеси петрифікації,
не знайду захопливішої характеризації.
Як наслідок мутації чи хитромудрої операції -
ніхто давно, після почуттів стерилізації.
І холодних рук незграбної пальпації -
сповільненої ,не бажаної регенерації.
В суспільстві чергової адаптації
держави ж пробують зростити нації .
На корм грошам взаємовигідні провокації.
Звуження низами думок - спеціалізація.
Та і в їх рядах проводиться санація!
нав'язування навколо- з народження фрустрація.
Та як бачу не всіх турбує інвалідизація -
сприймаючи зомбуючу догматизацію як одну інтерпретацію
життя і його в поколіннях консервацію .
ну як життя- його імітацію.