Не напише, не прийде і не подзвонить,
Не покличе, не знайде і не дозволить...
Заборонить квіти дарувати.
Заборонить їй пісні співати.
А я співатиму! Тобі співатиму!
А я кохатиму тільки тебе!
Ніч завмерла за вікном на дворі.
Зачекались мене в небі зорі.
Обіцяють сили скільки треба,
Щоб наважитись прийти до тебе!
І я співатиму! Тобі співатиму!
І я кохатиму тільки тебе!
Я пірнаю в твої карі очі.
Залишитись в них назавжди хочу.
Знаю: щастя більшого не треба,
Тільки б залишатись біля тебе!
І я співатиму! Тобі співатиму!
І я кохатиму тільки тебе!