Красива жінко, наче золота,
Тобі любов несу через літа.
До тебе лину у думках щодня,
А ти немов фортеця, як броня.
Молюсь за тебе, ти мені свята.
Ти світло випромінюєш завжди,
Твої у серці бережу сліди.
Не ображайся, просто так, без діла,
Ти інколи мене не розуміла.
Проте таке бувало не завжди.
Нове життя прожив би я з тобою
І більший на віку залишив слід.
Полинув би в кохання з головою
І розтопив би твій сердечний лід.