Привіт! Моя Леді Золотиста! 03.11.18
Привіт! Моя Леді Золотиста!
Не бачились з тобою давненько
Й не розмовляли з днів триста.
А, раніше, зустрічалися частенько.
Я знаю. Сам з тобою попрощався.
Пам’ятаю, писав, що закохався,
Що знайшов ту одну єдину...
Взяв собі її я за дружину.
В нас народилось двоє діточок.
Таке щастя ростити ангеляточок.
Маленька принцеса і красень-синочок.
Зачекай! Зроблю повітря ще ковточок.
Ти чекала?! Я планував,
Що більше не зустрінемось.
Так! Знову, заблукав.
Так! Давай, обнімемось.
Прости! Прошу тебе, прости!
Мене зрозумієш тільки ти.
Ти знаєш, так болять мої ноги.
Так втомився в пошуках дороги.
Дякую, тобі, за підтримку.
Та ти знаєш, я лиш на годину.
Дам душі трохи відпочинку.
А потім, знову, тебе покину.