Від кохання твого я п‘янію повільно
Моя кров зігрівається як від вина
Погляд карих очей проникає так вільно
Це змінилася щастя величина
Лиш у снах своїх я так заходив далеко
Де смілива уява малювала про нас
Там блакитне є небо і кружляє лелека
Там поєднання душ через відстань та час