Порошенко як Кручині
Пора вилізти на дах
Та й майнути в небуття.
А за ним нехай стрибають
Яценюк (якби з грошима)
Щоб було й нам що узять
Далі вірний син Максим Бурбак
(по політсилі)
Далі черга порохоботів
Ну приміром як (Артурчик ),чи (Герасимов ),
Чи Луценко - прокурор.
Та на це ще треба сили,
А вибріхуватись легко.
Виправдовування марні
Ви зганьбились перед світом
Дні життя ваші примарні.
Коли зганьбились комуністи
то покінчили життя самогубством
1746 осіб які очолювали касу
можливо нові володарі допомогли їм.
15.12.2017р.