КОЛИСКОВА В ІВ.-ФРАНКІВСЬК
Ти, моя малесенька Тетянко!
Донечко, ріднесенька моя!
Бач, не плаче вітер спозаранку,
Бо чужая рана - не своя.
Як,шепоче вечір листям казку -
Моє благословення долетить:
Коли ніч одягне свою маску
І шибками дощик забрязчить.
Радістю загляну в твої очі,
Щоб дзвенів дзвіночком голосок.
НА СТОРОЖІ! -ЗІРКОЮ!-КРІЗЬ НОЧІ!-
Буду -Я!-Хоч буду вже П-І-С-О-К...
ІІ ЧАСТИНА
А, тепер, розправ крила, дитино!
Погляд мрій у небо підведи:
Щастя йде щомиті і щоднини -
У свій дім, під руку, заведи!
Нагодуй і постелись спати,
Обігрій і приголуб Його.
Вічно буде Син і буде Мати -
Це початок раю - твойого!
24.08.2003р.