День у розпалі
Думки в повітрі
Сонце гойдає
Хвилі магнітні
Серце сприймає
Невидимі речі
Ми вже давно
Тут, з тобою,
Приречені
Поруч зростають
Вежі із скла
Всіх проковтнула
Незнання імла
Я розжену
З того марева хмари
Знайду собі
Гарну жінку до пари
Ти прийдеш до мене
У слушний момент
І я подарую тобі
Комплімент
Із дивного царства
Чарівную квітку
Аби твоє серце
Зненацька розквітло
І нас обіймає
Проявлене світло
Якого не бачить ніхто -
Тільки Мітра
Вже літо прийшло
І радісні зміни
Хай буде усе,
Повсякчас,
Україна!