Тримайся міцно
За моє серце
Ми підіймаємось в гору
Злітаємо
Долаємо кілометри
Кохаємо безтями
Без сну та слів
З надією. На краще
Сумніватися не варто
Просто тримай моє
Червоне, живе серце
Твої сни тепер мої
Думки мої усі твої
Злітаємо !
Кохаємо до сліз
Цілуємо до болі
Ми психічно хворі
Лишаємо будинки та міста
Всіх друзів та листи
Навіщо ті слова
Коли твоя рука стискає моє серце
Приходить барвиста та ніжні
Безсмертна весна
Злітаємо.