Моє серце все стерпить, допоки мене береже
Притяжіння любові – маленьке солодке драже,
Що тримає сильніше, аніж притяжіння земне.
Бережи, милий Господи, тих, хто любить мене.
Милий Господи, дай-бо їм світла, тепла, доброти!
Хай їм буде не страшно, нехай буде легко іти,
Забери від них біль, цей великий залізний капкан,
Забери його, Господи, чуєш, і кинь в океан!
Витри сльози їм, Господи, хай не сумують вони,
Бо на вулиці літо, далеко іще до зими,
Та і взимку для радості дай, милий Господи, сил,
Бо попереду в кожного стільки життя і ще стільки краси!
Нехай милість Твоя до них, Господи, чуєш, вовік не мине!
Бережи, бережи повсякчас тих, хто любить мене!
ID:
845095
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 15.08.2019 11:19:28
© дата внесення змiн: 15.08.2019 11:19:28
автор: Олена Ольшанська
Вкажіть причину вашої скарги
|