Наші предки справу знали –
Село гарне збудували.
Тепер ми тут проживаєм,
Його в пісні величаєм.
Володіння Кочубея
Стало рідною землею,
Та з недавньої пори
Вже зникають хутори.
Приспів:
Ой, Аркадіївко,
Доле й радість моя!
Ти ж як спів солов’я,
Батьківщино моя.
Усатенка усі знали,
Бо служив контр-адміралом,
Палівода лікував,
Куций наш головував.
Тут Палівода жила,
Знаменитою була!
В орденах та ланкова!
Слава й досі ще жива.
Приспів:
Від технічного прогресу
Стався вибух на ЧАЕСі.
Всі сусіди постраждали,
Їхні села розселяли.
І Роз’їжджа, і Рудьки,
І Стечанка-полісянка
Стали наші земляки,
Їм усім повага й шана.
Приспів:
Ми у злагоді живемо,
Хліб даремно не жуємо,
Чоловіки і жінки
Всі працюють залюбки.
Та з охотою й сумлінням,
Щоб міцніла Україна!
А як гарно працювати,
Треба й пісню заспівати.
Приспів:
2019