помста - холодна страва_
мозком блукає іскра_
вицвіло око каре,
вжалило серце вістря_
>
лучник ховає погляд
крила схиливши долу_
та, що з тобою поряд,
ходить за тінню колом_
>
тіло її - прозоре,
слово її - як лезо,
в небі - роями зорі,
нижче - тремтять берези_
>
кілька останніх кроків_
бачиш асфальтну смальту,
плачеш багряним соком
в знак закриття гештальту_
>
помста - холодна страва_
відчай - слабкий наркотик_
ближнього спалах справа_
сон розриває дотик_