на стінах днів закреслених клинописи_
цей протяг_ диригент завіс скавчання_
останній аргумент в системі доказів
не витримає впертого мовчання_
>
розтане тло_ не стане рим для сповіді_
цей білий дим_ ці оси на вустах_
цей першострах, що був до часу подивом,
крізь крицю снів свідомих проростав_
>
порожнього хреста розмиті обриси,
важка глибінь / осінній вовчий плач,
окислені свинцем дощу клинописи,
шипить між скронь найтонших хвиль приймач_
>
нарешті штиль_ освячені відсутністю
слова до слів – магнітні полюси_
зашептані химер нервові сутності
лягли під срібний блиск Її коси_