занадто тонкі натяки_
помірно вологі очі_
сповільнений обмін знаками
в прогнозах дощів поточних_
>
ці пози, що варті каменя,
що бронзове вістря в серце
минулого віддзеркалення
в одній з непрожитих версій_
>
обрізана кіноверсія
порожня сюжетна гілка
занадто м’яка агресія
спинила найтоншу стрілку_
>
інакші поміж тотожними
дві тіні на тлі блідому
без опору переможені
отруйним вином утоми_