У Згурівці тим знаменитий рік Півня
Що в нім відзначає Галина Петрівна
Важливу, прекрасну народження дату:
Її ювілей, її радісне свято.
Рішили направить вітальні ріки
Із школи красняни, її земляки,
Які їй бажають на тільки в рік Півня,
А завжди була щоб красива й чарівна.
Щоб довго жили ще і батько, і ненька,
Сама щоб із сином була здоровенька.
Щоб хоч і пізніше, а стала багата,
Щоб радістю й щастям наповнилась хата.
Володі хай Бог посилає дружину
Красиву, кохану і вірну, й єдину.
Нехай не слабнуть в Петрівної руки,
Щоб ще погойдала десяток онуків.
05.03.1993