Наталії Анатоліївні Білявській
До красненського коша
У оригіналі
Прибула нова душа.
Хто ж вона? Наталя.
Роздивились ми: вона
До роботи звична,
Нічия іще жона
Грана, симпатична.
А коли іде у клас –
Наче царська дама,
Хоч вона для всіх для нас
Першоклашків мама.
Вміє гарно танцювати,
Розв’язать задачку,
То ж пора її прийнять
В красненські козачки.
Та знайти їй козака –
Хорошого друга
(Не дурного гопака)
Хлопця козарлюгу!
Щоб умів горілку пить,
Вдома був не гостем,
Щоб в коханні з ним прожить
Років дев’яносто!
06.03.1995