кожен вибір - лиш смерть сотень тисяч світів_
усвідомлена мить варта вічності_ досить_
між ниток аріадни, в густому хаосі,
і пастух заблукає_ вівця й поготів_
>
іскру віри загублено в товщі віків_
перше слово - краплина до чаші мовчання_
твоя пам’ять - на кавовій гущі гадання
серед стрекоту свідків німих язиків_
>
кожен день зачиняє у безвість портал_
кожна ніч розіпне на новій хрестовині_
підібравшись навгад до таємних начал
на струні балансуєш понині_