А що свобода коли діти голі?
А що, Вкраїна, Ти така пуста?
Втікають засвіт діти по - неволі...
Політик, ти добро чи маячня?
Гризуть наші поля залізні коні.
Для люду шкода хліба і гроша...
В політиків завжди чисті долоні,
В Людей - донизу зігнута спина.
Рекорди б'ють обман, гріховна хитрість.
Політика брудна мов та корчма.
Схиливши голову благаємо про милість.
Ну а тобою править маячня...
Коли вже візьме гору справедливість?
Коли закінчиться гібридна та війна?
Коли достаток запанує на Вкраїні,
А Ти станеш міцною мов стіна?
Тож заступи УСПІХ НОВОГО ЧАСУ,
Зведи усе прокляття на нівець.
Бо твої Люди - то твоя прикраса.
Політик - то добродій та взірець.
Довіртесь нашій славній Батьківщині,
Знайдіть своє призначення і ціль,
Закохуйтесь, будуйте гарні сім'ї
Бо УКРАЇНА - НАША СИЛА а не біль!
Борчук Сергій