розсипався в ніщо колаж,
лящать жерці на мертвій мові,
слизької ряси камуфляж
замість стерильної обнови_
>
вінки колючі і дроти,
криваве срібло рве кишені,
дверей в той світ криві роти,
насіння пустоцвіту в жменях_
>
мішені в’їдливих очей,
мутація дзеркальних генів,
конфлікт обставин і речей,
гіркі дими / брудні легені_
>
іржаві м’ясорубки душ
на тлі намолених екранів,
рівняйсь на безвість_кроком руш,
хмілій від брязкоту кайданів_
>
осміяно нужденний гнів,
мерці на втриманих руїнах
тлумачать знаки віщих снів
напередодні знакозміни_