Співіснувати вчитись треба.
Надто багато в світі зла.
Та для війни нема потреби,
Потреба є лиш для добра.
Кожна Людина собі мила,
Для інших інколи стіна.
Та в дійсності, щоб була сила
Непошкодуй свого добра.
Добро багато значень має.
Воно порада і любов,
І допомога добро знає,
Коли ненависть поборов.
В добрі відсутні користь, гнів.
Людина прагне добре жити.
В добрі немає зайвих слів...
Там зайві речі - просто миті.
Вчимось добро генерувати,
Достойно по життю іти.
Щоб в мирі, а не воювати.
Тримаймось світлої мети.
Борчук Сергій