Багато ,багато втекло води...
А куди?
Куди все втікає.
В минуле?
У пам,яті дивні ходи?
Чи хмарами просто літає.
Хотілося б так багато забути.
Не знати ще більше.
І більше мовчати.
А доторк болючий , що аж до душі.
Не відчувати.
Слів колючих не чути.
Все втікає,минає,чи просто летить.
А фактично життя- надкоротке-мить...