Слово єднає, добрі друзі!
Щасливий той, хто ловить музи,
Малює, пише чи співає,
Звучить і душу зігріває.
Інший ту книгу зачитає,
Пишні пейзажі оглядає,
Пірнає в глибину пісень,
Щоб легко плинув новий день.
Культура то велика сила.
Кожну людину захопила,
Єднає всіх і надихає,
Ніби на хвилю підіймає.
Пишіть, звучіть, задійте струни,
Нехай засяють світлом руни,
Хай живить світ чаша любові -
Чаша життя... Будьте здорові!
Любіть...
Борчук Сергій