І серед хвиль життєвих, наче моря,
Пливемо ми, мов справжні кораблі.
І в кожного із нас своя дорога,
Та все ж пливемо разом - не одні.
Бувають бурі і бувають шторми,
Коли борти зриває буревій,
Та попри все - не збитися з дороги,
Потрібно не забуть про компас свій!