Воїне небесний світлий ангел,
Ти для мене виборов свободу,
Ти життям здобув нам перемогу,
Кров'ю освятив нашу дорогу.
Україно, ти віддала найцінніше -
Свої квіти, що тебе так прикрашали -
Своїх діток, що за тебе воювали-
Воїнів, що мир нам здобували.
Ми вклонімось низько до могили,
Покладемо квіти в знак пошани.
Ми Вас завжди будем пам'ятати,
Словом всьому світу прославляти.
Слава, МІЙ ГЕРОЮ, вічна слава.
Ми за Твою жертву борг несем.
Дякуєм за волю, що живем...
Слава, МІЙ ГЕРОЮ, вічна слава!
Борчук Сергій