Я дякую тобі моє ти сонце -
Мій промінь світла поміж темних хмар.
Твоє тепло я бережу в своїй долонці...
Дарунок долі, а точніше - божий дар.
Я опишу нашу любов віршами,
Де слово значення примножує, росте.
"Люблю" - прошепочу устами,
І знаю твою відповідь на це.
Моя дружина - моя квітка весняна,
Для наших діток - найдорожча мати.
Зі святом, світлячок мого життя.
Тебе продовжую усім життям кохати.
Борчук Сергій