Як повернутися в дитинство?
Де віднайти чарівну мить?
Торкнутись тих, хто був так близько,
За ким душа щодня болить.
БосОніж бігти по асфальту,
З кульбаби заплести вінок.
Робити разом з дядьком сальто,
Садити з дідусем кленок.
Піти з бабусею до храму,
Пекти із маком пироги.
Вдянувшись тепленьку піжаму,
Почути мамині казки.
І сівши в човен разом з татом,
Помандрувати в дивосвіт.
А потім нишком з любим братом
Для пса зробити зореліт.
Тоді ж усі свої секрети
Я сестрам вранці розкажу.
Для плаття ляльки я манжети
Разом із тіткою зв'яжу.
Якби ж вернутися в дитинство,
Хай на хвилину. Хоч на мить.
Торкнутись тих, хто був так близько,
За ким так серденько щемить.