І знову, знову все проходить
Любов, життя і все буття
І неможливо лиш впізнати
Все що пройшло вже в небуття
А почуття іще сильніші
Вони пройшли уже роки
І повернулися до мене
Щоб міг ходити я віки
І всі слова я чую знову
Говорять все як і тоді
Коли були іще малими
Коли були вже разом ми
І всі думки летять навколо
Курличуть ніби журавлі
І все нагадують про дні ті
Коли були закохані
І доля наша не змінима
Тебе кохаю вічно я
І знаю я, лише з тобою
Знайду кохання і буття
24.03.2003 (Яресько Я.М).