.
Еротичний сон –
це добре чи погано?
Мильна бульбашка.
Якщо і заманеться-
Трісь! – і того нема вже.
.
Еротичний сон.
Він багатьом цікавий.
Але надто тим,
Хто в силі й бадьориться,
Кому кіно – не казка.
.
Пробудження мить
Все обірвала раптом.
Без продовження.
Тепер вже не цікаво,
Що з того могло бути.
.
Не спіть багато,
Напившись корвалолу.
Це не здорово.
Тим більше – не корисно,
Хоч в снах воно й не шкодить.
.
Еротичий сон.
Для старості загадка
Чи приниження?
Не допускай інтриги,
На ніч перехрестися.