Оповісти хочу я всім , хто разом з нами ,
Як мірошник поділив спадок між синами.
Прочитав молодший текст та і зажурився ,
Бо за заповітом тим кіт йому лишився .
- Не журися ! – кіт сказав , притулився вухом ,
Краще чоботи купи разом з капелюхом .
- Ну а далі у палац ? Згідно до сюжету ,
І король мені подасть золоту карету !
Щоби бути при грошах і життю радіти ,
У реальному житті треба щось уміти !
Для початку бізнес-план будемо складати ,
Є у нас чудовий кіт – вміє розмовляти .
Показати треба нам диво це народу ,
Щоб дививсь не просто так- за винагороду .
Там і чоботи куплю , разом з капелюхом ,
Обійняв свого кота , почесав за вухом .
І сиділи вдвох вони , в далечінь дивились ,
Місяць з неба споглядав і зірки світились .
2022р. Андрій Рубан