Чи то жива, чи то разом з тобою?
Разом з тобою завжди, кожну мить.
Матері сльози всохнути не в змозі,
Не в змозі свого сина оживить.
Ти став вічним Героєм України,
Мій любий сину, рідний, дорогий.
Твоє ім'я в історії довіку,
Та моє серце мов вогонь горить.
Ще не нажився, не знайшов дружину,
Ще не вродили з нею діточок.
Вступив до лав військової дружини,
Щоб не потрапить в лабіринт думок.
Я не змогла тебе тоді спинити
Я знала, що ти справжній патріот,
І хоч змогла тебе таким зростити,
Не вберегла від клятої 'двохсот'.
Живим завжди залишишся, мій сину.
Хоч світ без тебе досить потемнів.
Я пам'ятаю нашу світлу днину.
Я буду сильна, як би ти хотів.
Присвячую матері загиблого воїна Ніні Гирі
Борчук Сергій