Люблю, коли з Тобою ми удвох!
Хоч і в онлайні, але поряд, разом.
Так вирішив за нас, напевне, Бог,
Створивши цей кохання дивний пазл.
Люблю, коли береш мене з собою,
Як їдеш на роботу чи по справах,
У лісі як гуляємо з Тобою,
Дитинства смак у повсякденних стравах.
Люблю, коли знаходим позитив,
Там де його непросто відшукати.
Люблю, коли смієшся щиро Ти,
Як влучно зможу я пожартувати.
Любити просто, коли ми удвох,
Взаємність цю потрібно цінувати!
Від неї тане в душах лід тривог,
І спрагу сумнівів вдається втамувати.
Дозує близькість невблаганний час,
Перериваючи кохання діалог.
І кожна мить, як Божий дар для нас!
Люблю, коли з Тобою ми удвох...